Utcakaja luxuskivitelben

Lehet, hogy a luxus erős. De vajon milyen lehet, mikor a legjobb éttermek és a legismertebb bloggerek összecsődülnek, és újraértelmezik az utcai étkezés fogalmát? Próbáld ki!

Újraértelmezett gyorskaja

Hol kezdődik a kulináris élmény? Természetesen a beszerzésnél! Így hol máshol gyűlne össze a magyar gasztronómia színe-java, mint egy piacon. A Hold utcai vásárcsarnokba költöző éttermek és bloggerek három napon át egy helyen készítik a jól megszokott utcai ételeket (hamburger, lángos, szendvics, hot-dog) a saját értelmezésükben. A Dining Guide védnökségét élvező rendezvényre a belépés ingyenes.

További részleteket a rendezvényről itt >>

Ízek utcája

A vásárcsarnok emeleti körfolyosójára többek költözött a A „Sonkás", a fantasztikus érlelt és szárított csemegéivel, a Gyradiko görög étterem, gyrosuk egyre-másra nyeri a „hol a legjobb a gyros" versenyeket, a Húspalota, ahol a legjobb gourmet hot-dogot kóstolhatjuk, a Budaörsi halpiac, ahol a tengeri herkentyűk szerelmesei válogathatnak osztrigából, kagylókból és csigákból, a Spíler, aki a kolbászok táján valódi spíler, Wang mester, a kínai konyha koronázatlan királya, a burgermester Ring Café&Gourmet Burger Bar és Misi pék, aki verhetetlen kenyerekkel és pékárukkal várja az éhes közönséget.

A Street Food részletes programja itt >>

Kihagyhatatlan falatok

Többen votunk, mégis lehetetlen küldetés volt mindent végigkóstolni. Igyekeztünk nagyon, első körben mégis csak a gang egyik részét sikerült végigenni. A tapasztalatokat pedig nagyon szívesen megosztjuk! A „Sonkást" mindig vétek kihagyni, de ha csak egyet választotok, a főtt sokás-tormás tállal kezdjetek – garantáltan nem bánjátok meg. Ha kíváncsiak vagytok, milyennek kéne lenni az igazi gyrosnak, akkor a fent említett görög kötelező – mosolyogjatok nagyon szépen, és kérjetek extra adag tzatzikit, mert verhetetlenül krémes! Örömmel jelentjük ki, hogy a mintahamburger is megvan: a Spílerhez tessék érte menni!

Hamburgerreceptek itt >>

A belépés ingyenes!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!