Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

ÚRISTEN! Valaki megcsinálta a lúdtestű Ryan Goslingot csokiból

Egy angol csokikészítő csodálatos figurákat készített Ryan Gosling arcával, ráadásul nem csak őt, de a híres Sherlock Holmes-ot is hazaviheted húsvétra. 

Idén húsvétkor akár te is megrendelheted azt a lúdtestű, Ryan Gosling fejű vegán csokoládéfigurát, amelyet a Chocolatician nevű stúdió csokoládékészítője, a 39 éves Jen Lindsey Clark készít saját kezeivel. 

A Gosling figurákból mindösszesen száz darab készül, és háromféle változat létezik: a tejcsokoládés testű, karamellás csokitalpú Ryan Gosling, a fehér csokis, narancssárga talpú Ryan Gosling, valamint egy vegán, fekete csokoládés testű aranytalpú Ryan Gosling. 

A nők kedvenceiként számon tartott színész mellett most megrendelheted Cumberbunny-t is, amely a Sherlock Holmes sorozat angol színészét, Benedict Cumberbatch-et ábrázolja egy csokornyakkendős nyúl testében. 

A kézzel készített figurákból a csokoládészobrász szerint nincsen két ugyanolyan, a csokikért pedig elég borsos összeget, 39.95 fontot, azaz 14 956 forintot kérnek el. 

A legnagyobb rajongóknak érdemes hát azonnal lecsapnia a látványos édességekre, sokan ugyanis rögtön két figurát vásárolnak: egyet megesznek, egyet pedig néznek, miközben a másikat megeszik. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!