Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kibuktak Ariana Grande vegán rajongói - nem ihatják a vadiúj, tojáshabos Starbucks kávét

Felháborodtak a rajongók, hogy az Ariana Grande énekesnő nevével fémjelzett vadiúj, Starbucks-os Cloud Macchiatto tojáshabbal a tetején érkezik, és ezért csirkék haltak meg.

Nehéz eldönteni, mit gondoljon az ember a pár éve drasztikusan dúló vegánmániáról. Vagy hogy mennyire releváns egy olyan fogyasztó kiakadása, aki huzamos ideig naponta minimum egy pohárral vásárol a (főleg nálunk) méregdrága Starbucksból egy nyakatekert, émelygésig édesített, bár vitathatatlanul finom kávéféleséget - műanyag pohárban, szívószállal, plasztik fedővel.

Trend ide vagy oda, sokakkal együtt mi is írtunk már róla, hogy sajnos ezek közül egyik sem bomlik le egykönnyen - egyelőre, de a megoldás elvileg lassan megérkezik.

Szóval a lényeg, hogy a napokban bemutatott vadiúj, pihe-puha, fahéjas illetve karamellás Cloud Macchiato - amelyhez nem más, mint a tinisztár Ariana Grande, a franchise "nagykövete" adta a nevét - bátorkodik TOJÁSFEHÉRJEHABBAL a tetején érkezni!!

További összetevők: espresso, tej, vaníliaszirup, karamellszósz.

[Vigyázat, a karamellszórat is tartalmaz tejet!]

Az állatvédő vegánok eléggé a szívükre vették a dolgot, mondván, ők igenis fontosnak tartják az állatok sorsát, és semmilyen állati eredetű étket nem hajlandóak fogyasztani.

Kicsit ambivalens mindez egy ős-Starbucks-os fogyasztótól, de legyen.

A vita a Twitteren zajlik, ahol egymásnak feszültek a vegánok, a tojásevő nem vegánok, a szívószálellenesek és a Starbucks maga, ahol előszeretettel ajánlgatják az újrafelhasználható szívószálat.

Mind a cég, mind Ariana mentségére legyen mondva, hogy egyikük sem állította, hogy az új italuk vegán. Sőt, az énekesnő bele is írta Twitter-posztjába, hogy "#trythesoyverison, azaz próbáld ki szójatejjel is - és ha tetszik, ha nem, tejfogyasztók is élnek még a világon.

Ti mit gondoltok?

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Luxuskulacs a szeméttermelés ellen - ilyen, mikor az Evian + Louis Vuitton tervezője összefog

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

AnitaZoé
AnitaZoé Thu, 2019-03-14 10:25

"...és ezért csirkék haltak meg."
Ezt hány éves írta? A tojáshoz nem halt meg egy csirke sem, tudtom szerint. XD