Nyerj velünk Somat ajándékcsomagot a Nosaltyn!

Olvasd végig figyelmesen a cikkünket, így helyesen válaszolhatsz az alábbi kérdésünkre. Játssz velünk újból! (x)

A Nosalty közösségéről nagyon sok pozitívum elmondható, ami minket pedig összeköt, az nem más, mint az ételek, az ízek és a főzés szeretete. A konyhában tevékenykedés után azonban sajnos a sok mosatlan edényről és tányérról nehéz nem tudomást vennünk. Ha feltesszük a kérdést magunknak, ki szeretne főzés után mosogatni, nem sokan állnánk sorba erre a feladatra. Mostani játékunkban ahhoz kívánunk segítséget nyújtani, hogy a mosatlan edények mosogatógépbe helyezése után legyen mihez nyúlni a konyhaszekrényben. Olvasd végig cikkünket, mely után felteszünk neked egy egyszerű kérdést, erre várjuk a válaszod, így megnyerheted az 5 db értékes Somat termékcsomag egyikét!

A Somat egyik legújabb tagja a Somat Excellence 4 az 1-ben prémium multifunkciós mosogatószer kapszula. Az új Somat Excellence egyesíti az 1 erőteljes por és 3 egyedi szilárd gélkamra többfunkciós hatásait, így egyszerre nyújt kimagasló eredményt az edények mélytisztításában és a tökéletes csillogás elérésében. Használata nagyon egyszerű, csak töltsd meg a mosogatógépet és mivel az új Somat Excellence 4 az 1-ben mosogatószer kapszula biológiailag lebomló, vízben oldódó fóliában van, így nem szükséges a kicsomagolása, csak helyezz egy kapszulát a mosogatógép adagolójába. Ezek után indíts el egy mosási programot és élvezd a maradvány és vízfolt mentes eredményt, hiszen a hatékony formulával rendelkező új Somat Excellence 4 az 1-ben mosogatószer kapszula használata után nem kell extra időt fordítanod súrolásra a mosogatási ciklus végén.  A mosogatógépből egyenesen az asztalra!

A Somat Excellence mosogatószer kapszula erőteljes formulája a makacs, odaégett foltok ellen is könnyedén felveszi a harcot, minden mosogatógépben mosható tányérhoz, pohárhoz, bögréhez, edényhez és serpenyőhöz tökéletes választás.

4 funkció egy egyedülálló kapszulában:

  1. Mélytisztítás az odaégett szennyeződések ellen
  2. Briliáns csillogás
  3. Kényes edények védelme
  4. Ápolja a mosogatógépet

Játssz és Nyerj!

Mosogatás helyett tölts több időt családoddal, míg a Somat Excellence mosogatószer kapszula gondoskodik edényeid tisztaságáról. Válaszolj az alábbi kérdésre, és nyerd meg az 5 db Henkel termékcsomag egyikét! A helyes választ beküldők közül legyél Te, akit kisorsolunk!

Ajándékok: 5 db Somat Ajándékcsomag

A csomagok tartalma egyenként:

  • 1 db Somat Lemon&Orange mosogatógép illatosító 17g                 
  • 1 db - Somat mosogatógép tisztító porkapszula 3db       
  • 1 db –Somat Excellence DuoGel GreaseCutting mosogatógél 540 ml 30WL
  • 1 db - Somat Excellence mosogatógép kapszula 32 db kapszula

A játék időtartama: 2021. október 18 - november 7.

Sorsolás időpontja: 2021. november 8. hétfő, 14:00

A Játékszabályzatot itt találjátok!

Próbáld ki még ma az új Somat Excellence 4 az 1-ben mosogatószer kapszulát a kiváló tisztaságért és a csillogásért!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek