Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

7 dolog, amit anyának és lányának legalább egyszer az életben együtt kell csinálnia

Létezik anya-lánya bakancslistád? Ha nem, akkor itt az ideje írnod egyet, és emlékezetessé tenni az együtt töltött időt!

A közös élmények szorosabbá tehetik az emberi kapcsolatokat, legyen az barátság, szerelem, vagy szülő-gyerek kapcsolat. Ha van rá módod, az anyukáddal is szervezzetek közös programokat!

1. Menjetek el egy főzőtanfolyamra!

A legtöbben az otthoni kosztot tartjuk az etalonnak, azt szeretjük a legjobban, de még a legprofibbak is tanulhatnak újat. Egy főzőtanfolyamon nemcsak újabb praktikákat tanulhattok meg az anyukáddal, hanem közelebb is kerülhettek egymáshoz.

2. Szórakozzatok együtt!

Kerekedjetek fel az egyik este, és üljetek be egy jó kis bárba koktélozni. Beszélgessetek, pletykáljatok, és rendeljetek színes illatos koktélokat, ahogy a barátnőiddel is tennéd.

3. Fessetek közösen!

2-3 órára engedjétek szabadon a fantáziátokat, vegyétek elő a művészi vénátokat, és menjetek el élményfestésre. Nem az a lényeg, hogy a legszebb képeket ti fessétek meg (persze, nem kizárt, hogy így lesz) hanem az, hogy kapcsoljatok ki és érezzétek jól magatokat!


4. Csípjétek ki magatokat, és irány az opera!

Vegyétek fel a legcsinosabb ruháitokat, lőjjétek be a hajatokat, készítsétek el a sminketeket, és menjetek el az operába. Akár voltatok már az operában, akár újdonság a számotokra, biztos, hogy együtt új élményekkel gazdagodtok.

5. Tartsatok szépségnapot!

Válasszatok ki egy gyógyfürdőt és csobbanjatok egyet közösen. Kérjetek időpontot a pedikűröshöz, a kozmetikushoz és a fodrászhoz, majd szépüljetek együtt. Vagy ha úgy gondoljátok, tegyetek fel otthon egy pakolást, és beszélgessetek egy kávé mellett.

6. Sportoljatok együtt!

A közös idő alatt az egészségetekkel is jót tehettek, ha együtt sportoltok. Nem arra gondolunk, hogy sprintet fussatok, vagy egy edzőteremben súlyokat emelgessetek, de egy kis kerékpározás, vagy egy könnyedebb jóga óra jó választás lehet.

7. Utazzatok el egy hétvégére!

Van olyan város, ahová mindketten szívesen elutaznátok? Szervezz meg egy hétvégi kiruccanást, és vidd el anyukádat – és magadat – egy kicsit pihenni. Az otthoni környezetből kiszakadni mindig üdítő, és mindketten új élményekkel gazdagodhattok.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!