Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Továbbra is szállítottak a veszélyes baktériumokat tartalmazó magyar ásványvízből

Annak ellenére, hogy veszélyes anyagokat találtak benne, továbbra is szállítottak a vízből, ráadásul nem is akárhova.

Március közepén mi is hírt adtunk arról, hogy a Hírös ásványvízben úgynevezett Pseudomonas aeruginosa nevezetű baktériumot találtak, ami akár tüdőgyulladást is okozhat. Ennek ellenére továbbra is szállítottak az Országos Vérellátó Szolgálathoz, tudta meg a 24.hu. Mindez ráadásul a koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet március 11-ei elrendelése után történt.

Az érintettek több csatornán keresztül is értesülhettek arról, hogy komoly probléma van a termékükkel, március 16-án és 17-én a Gladiolus Kft. mégis szállított be félliteres kiszerelésű Hírös ásványvizet az Országos Vérellátó Szolgálathoz – ezt az OVSZ árulta el a hírportál kérdésére. A szolgálat azonban azt állítja, hogy az utolsó két szállítmányból már nem kaptak a véradók. Előtte azonban igen.

A rendőrség közben nyomozást indított az ügyben, a baktériumot tartalmazó ásványvizet gyártó céget és a szállítót három héttel ezelőtt, április 24-én ismét megkeresték a 24.hu újságírói a kérdéseikkel, ezt követően pedig azok tulajdonosát és irányítóját is, de azóta sem kaptak választ.

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!