Top 9 unokakedvenc hétvégére

Minden kisgyermek várja a hétvégi nagyis látogatást: vajon mit sütött neki a család legdrágább tagja, milyen finomsággal várja őt?

Ha az ország másik végében lakik is a nagyi, havonta egyszer biztosan nagy pakkot csomagol és vonatra ül, hogy meglátogassa szeme fényeit, kis unokáit. Amikor nem ő jön, akkor pedig a szülők dobják be a bőröndöket a kocsiba, csatolják gyermekeiket a felszerelt ülésekbe, hogy eltúrázzanak hozzá. Nagyi a család érkezése előtt már két nappal transzban van - ég a keze alatt a munka. Aztán amikor megérkeznek a vendégek, kis konyhájában fő, rotyog a fazékban a csodálatosan sárga húsleves, és isteni illatok szállnak fel a sütőből. Vajon milyen sütit készít az apróságok számára? Melyek a gyerekek leges-legkedvencebb nagyisütijei?

 1. 1.

  Piskótatekercs Ágica konyhájából

 2. 2.

  Kókuszos kocka

 3. 3.

  Mézes krémes

 4. 4.

  Csupa csoki torta Baklavariától

 5. 5.

  Rusztikus almás pite

 6. 6.

  Túrós rétes

 7. 7.

  Csúsztatott palacsinta

 8. 8.

  Rácsos linzer Arandeira konyhájából

 9. 9.

  Nagymama csörögefánkja

Olvastad már?

Ez lesz a gyerekek 25 kedvenc szendvicskréme

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.