Tízezer kilométer a Bátrakért – támogasd te is a beteg gyermekeket!

Klinikánk munkatársai azt a célt tűzték ki, hogy november végéig lefutnak tízezer kilométert és ezzel egymillió forintot gyűjtenek a Bátor Tábor javára.

A Rózsakert Medical Center (RMC) munkatársaiként minden nap az egészségért dolgozunk, nemcsak a pácienseinket ösztönözzük egészséges életmódra, hanem mi magunk is mindent megteszünk egészségünk érdekében. Összetartó csapat vagyunk, szeretjük a közös munkát, és munkaidőn kívül is sok időt töltünk együtt.

Idén februárban eldöntöttük, hogy szeretnénk egy csapatként, közösen dolgozni az egészségünkért egy jó cél érdekében. Elhatároztuk, hogy részt veszünk a Bátor Tábor Alapítvány Élménykülönítmény nevű kezdeményezésében, és novemberig csapatszinten - minimum - 10 000 km lefutásával segítjük a Bátor Tábor Alapítványt.

Mivel foglalkozik a Bátor Tábor Alapítvány?

A Bátor Tábor Alapítvány terápiás táborokat szervez súlyosan beteg gyerekek számára, akik így biztonságos közegben szereznek sorsfordító élményeket, kitágítják saját határaikat és erőt gyűjthetnek a betegség elleni küzdelemhez.

4000 kilométeren túl

Az RMC közössége február végén vágott bele a 10000 km gyűjtésébe, és mára átléptük a 4000 kilométert. Sok munkatársunk vesz részt aktívan a futásban, vannak köztünk rutinos futók, de sokan most, a cél érdekében futották le életük első kilométereit. Futunk napsütésben, esőben, hóban, sárban, kint a szabadban és futópadon is.

Az RMC csapata túl a 4000. kilométeren

Kihívásokkal motiváljuk egymást

Időről időre különböző kihívásokat tartunk, hogy még jobban motiváljuk egymást. A kategóriák változatosak, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Díjazzuk a legtöbb megtett kilométert, a leggyorsabb átlagkilométert, de legszebb környezetben futás, legcukibb futótárssal futás, legjobb szelfi kategóriánk is volt már.

Hogyan tudjátok támogatni az RMC Élménykülönítményt?

Az RMC csapatát Élménykülönítmény profilunkon keresztül tudjátok támogatni, ahol a történetünket is végigkövethetitek. Ha támogatni szeretnéd a célunkat, akkor ezen az oldalon nyomj a „Támogass” gombra, töltsd ki az adatokat és kattints a „Támogatom” gombra!

Az adománygyűjtéshez bármekkora összeggel hozzájárulhatsz, minden felajánlott pénzt a Bátor Tábor kap. Minden támogatást nagyon köszönünk!

Olvasd el korábbi cikkeinket is!:

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek