Rácz Jenő: „Engem baseballütővel basztak volna szájba Franciaországban, ha így csináltam volna a tatárt!”

A Konyhafőnök legutóbbi adásában Rácz Jenő durván megalázta az egyik versenyzőt.

A Konyhafőnök legutóbbi adásában a versenyzőknek tatár beefsteaket is készíteniük kellett. Zsuzska húsdarálóval készítette volna az előbb említett ételt, mellyel a versenytársai is egyetértettek, Rácz Jenő azonban egyáltalán nem és azonnal közbelépett, amikor meglátta, mi történik.

Rácz Jenő: „Engem baseballütővel basztak volna szájba Franciaországban, ha így csináltam volna a tatárt!”

Ugye nem mondod komolyan, hogy… engem egy baseballütővel basztak volna szájba Franciaországban, ha így csináltam volna a tatárt! Soha nem így csináljuk! Nem daráljuk le! Kézzel vágjuk a húst

– mondta idegesen a versenyzőnek.

Tatár beefsteak magyarosan

A tatár beefsteaknek sok változata van - van, aki a kapribogyós uborkás, és van, aki a paradicsomos, paprikás változatot részesíti előnyben. Mi most ezt választottuk!

Csípős tatárbeefsteak

A tatárbeefsteak az egyik legelegánsabb előétel, ami az ünnepi asztalra kerülhet. Bár egyesek visszakoznak tőle a nyers hús miatt, bárki könnyedén meggyőzhető lesz, ha megkóstolja... ...

Rácz Jenő feszültségét az összes zsűritag érezte az asztalnál, ahol a séfek később kifejtették, hogy a darálással a hús krémes állagot kap, ami nem megfelelő a tatár beefsteakhez, ráadásul az eljárással az ízek is tompulnak, ami szintén nem tesz jót a fogásnak.

Zsuzsi a riportszobában azt mondta, nagyon röstelli magát amiatt, hogy úgy állt hozzá a tatár beefsteakhez, ahogy otthon szokta készíteni a családjának.

Címlapkép: RTL/ Sajtóklub

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Habkarika

Jóval karácsony előtt elkészíthető, ha nem félünk, hogy az ünnepekre elfogy. Színes zsinegekkel akár a karácsonyfánk dísze is lehet, de celofánba csomagolva gasztró ajándékként is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...