Ilyen vezetőnek tartja magát Rácz Jenő

A sztárséf étterme minden este háromszor megtelik. A Rumour nem is mehetne jobban.

Rácz Jenő étterme, a Rumour sikert sikerre halmoz. Egy évvel a nyitás után már megszerezte első Michelin-csillagát, ennek ellenére a sztárséfet egyáltalán nem a díjak motiválták, amikor megnyitotta helyét. Szerint a csillag igazából egy olyan pecsét, mely garantálja, hogy az adott vendéglátóegységben nem fogsz rosszat enni.

Rácz Jenő úgy gondolja, nagyon igazságos vezető, aki kihozza a maximumot az embereiből.

Azoknak, akik meg tudnak felelni ennek a rendszernek, a csillagokat is lehozom

– mondta az rtl.hu-nak.

Persze nála is akadnak olyan helyzetek, amikor elpattan a húr, de emberek dolgoznak nála, nem pedig robotok, szóval ez benne van.

Éttermében ma már nemcsak az ételek kitalálására kell időt szánnia, hiszen a socialmedia-felületek is nagy hangsúlyt kapnak, ugyanakkor egyáltalán nem panaszkodhat. Ez meglátszik a foglalásaikon is, hiszen hatalmas az érdeklődés az étterme iránt, minden este tripla teltházuk van.

Semmilyen változtatást nem kívánok, csak azt, hogy menjen így tovább

– mesélte a séf.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Instagram


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...