4 szobanövény, ami simán túléli a borongós, szürke telet

Télen a növények kevesebb napfényt kapnak, mint tavasszal és nyáron, ezért lehetséges, hogy egyes cserepes kedvenceid kissé veszítenek a fényükből a hidegebb hónapokban. Ám akadnak olyan növények is, amelyek még ilyenkor is pompáznak!

A tél egy nagyon nehéz időszak a szobanövények számára, hiszen ilyenkor kevesebb napfényt kapnak, illetve legtöbbjük a hideg hőmérsékletet is nehezen viseli. Biztos a te otthonodban is akadnak olyan növények, amelyek megbarnult levelekkel vagy szomorú, lelógó szárakkal ücsörögnek a cserepeikben. Ebben az esetben a legtöbb szobanövény-kedvelő csak reménykedni tud abban, hogy növénye túléli a hideg, sötét hónapokat. Ám a most következő szobanövények még a legzordabb téli időszakot is képesek átvészelni. Szerezz be egyet-kettőt belőlük, és a te lakásod is élettel teli és zöld lesz!

Forrásunk volt.


Még több érdekes növényes tartalom itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

7 szépséges növény, ami kis kaspóban is buján nő

A konténeres kertészkedés ideális megoldás azoknak, akik kis helyen, a teraszon vagy az erkélyen szeretnének zöldellő, virágzó növényeket nevelni. Most bemutatjuk azokat a könnyen gondozható növényfajtákat, amelyek különösen jól érzik magukat kaspókban és virágtartókban.

Nosalty

További cikkek