Szerda: hét közepére minden fogásba tettünk egy kis krumplit

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma jöhet minden, ami krumplis! Levesből egy extra krumplileves, tarja főfogásnak és kivételesen sós desszert.

LEVES

Vörösboros krumplileves sertéshússal

Recept itt!

Még több krumplileves itt!

FŐÉTEL

Rakott sertéstarja

Recept itt!

DESSZERT

Libazsíros krumplis kiflik

Recept itt!

Még több sós süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek