Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nevezd be kedvenc tortarecepted, és nyerj KitchenAid-et most!

Mit jelent neked a szerelem? Most megmutathatod! Süsd bele egy csodálatos szerelemtortába az összes szereteted, és nyerd meg a legnagyobb konyhai segítséget!

Érzelmeinket néha szinte lehetetlen szavakba önteni. Aki szeret sütni, tudja, hogy konyhai kreációival micsoda érzelemhullámokat tud korbácsolni. Képzeljük el ezeket az amplitúdókat egy tortába foglalva! Eljött az idő, hogy Te is megmutasd legbelsőbb vágyaidat. 2017. június 1 – 30. között álmodd meg, süsd és fotózd le, majd küldd be hozzánk a legjobb Szerelemtorta-receptedet, és a Randivonallal közös nyereményjátékunkon nyerd meg a fődíjat, egy tűzpiros KitchenAid Artisan robotgépet! Olvasd a részleteket itt!

Küldd be a recepted és nyerj!

  1. Ha még nem vagy a szakácsunk, regisztrálj a Nosalty oldalán, és legyél a szakácsunk. Saját fotóval küldd be Szerelemtorta-receptedet, majd a „Benevezek” gombra kattintva indítsd Szerelemtorta elnevezésű receptversenyünkben.
  2. Ha már a szakácsunk vagy, akkor a hagyományos módon tölts fel egy receptet, és nevezd be a versenybe, illetve nevezheted egy korábban feltöltött tortareceptedet is.

Részletes útmutatót a Játékszabályzatban találsz. A nyerteseket a megadott emailcímen értesítjük.

A Játék időtartama: 2017. június 1 - 30. 23:59

Fődíj: 1db piros KitchenAid Artisan robotgép

A fődíj kiválasztásának időpontja:  2017. július 3. 16:00 óra

A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot.

A játék állását itt követheted!

Keresd meg életed párját a Randivonal segítségével!

A Szerelemtorta receptversenyünk lezárult, a szakmai zsűri Happyfrydays pályaművét tartotta a legszerelmesebb tortának: http://www.nosalty.hu/recept/ezeregyejszaka-torta

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Szalánczi Anna
Panno / Szalánczi Anna Tue, 2017-06-13 13:18

Kedves Kultné Szabó Noémi!
Ha mobilján átvált asztali nézetre (az oldal alján nyomjon rá a "váltás asztali nézetre" gombra), akkor tud szavazni a receptekre.
Üdvözlettel:

Szalánczi Anna
Nosalty