Ezért ne kérd só nélkül a mekis sült krumplit

Sokan azért kérik só nélkül a sült krumplit a mekiben, hogy tutira friss, meleg körethez jussanak. Egy mekis alkalmazott azonban egy sokkal jobb módszert fed fel a friss sült krumpli megkaparintására.

Az állott sült krumplinál nincs rosszabb, éppen ezért sokan különböző módszerekhez folyamodnak, hogy a McDonald’s-ban só nélkül kérik ki, hogy biztosan friss legyen és ropogós a köretük. Egy volt alkalmazott szerint azonban, van egy sokkal jobb megoldás is arra, hogy friss sült krumplit kapj, amivel ráadásul nem hátráltatod az ott dolgozókat és a többi vásárlót.

Ezért ne kérd só nélkül a mekis sült krumplit

Dessy Joseph egy TikTok-videójában elárulta, hogy rettenetesen bosszantó, ha valaki só nélkül kéri a krumplit, már ha a frissesség miatt teszi mindezt. Az ő javaslata szerint:

Csak mondd, hogy friss krumplit szeretnél, tízből kilenc krumpli egyébként is frissen kerül a vásárló elé.

A videó alatt több alkalmazott is megerősíti ezt, de olyan is akadt, aki elmondta, hogy számára tényleg nagyon sós a krumpli, ezért kéri anélkül.

@jodessy #McDonalds #secretsotmcdonalds #fastfoodsecrets #mcdonaldsconfessions ♬ ryebreadlol...Hannah Montana transitions - ryan

Dessy egyébként az is elárulta, hogy a shake- és fagyigépek sokszor üzemen kívül vannak, de nem valamilyen technikai probléma miatt, hanem azért, mert nem akarják kicserélni a shake-mixek nehéz zacskóit – legalábbis Dessy helyén.

Utóbbi megjegyzésén egyébként többen is felháborodtak.

Voltak, akik szerint alkalmazottak egyszerűen csak lusták, és nem akarnak fagyit csinálni, egy másik volt dolgozó, aki három éven át dolgozott a Mekinél, azt írta, a gépek tényleg nem romlottak el, de Joseph-nek nincs igaza, azért mondták rá, mert éppen a tisztítási folyamaton esett át.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

12 fenséges reggeli, hogy jól induljon a nap

Ha egy kiadós és ínycsiklandozó reggelivel kezded a napot, akkor semmi sem állhat majd az utadba a nap folyamán. Az alábbi listán többek között szerepel klasszikus bundás kenyér, ízletes amerikai palacsinta és gyümölcsökkel felturbózott zabkása!

Nosalty

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!