Ennyivel emeli az Auchan alkalmazottai bérét

Az áruházlánc úgy döntött, béremelést ad dolgozóinak, így még a szakképzettséget nem igénylő áruházi munkakörökben is igen szép fizetést vihetnek haza.

Az Auchan Magyarország közleménye szerint januártól a teljes munkaidőben foglakoztatott alkalmazottjaik, bruttó 32 ezer forintos béremelést ad. Ezek szerint a legtöbb munkatársat foglalkoztató régiókban a szakképzettséget nem igénylő áruházi pozíciókban a jövedelem idén havonta bruttó 380 ezer forinttól 476 ezer forintig terjedhet.

A szakképzettség igénylő munkakörök fizetése a szakértői bónusszal a havi bruttó 510 ezer forintot is elérheti.

Az Auchan is növeli az alkalmazottai bérét

Ezen kívül a bért kiegészítik még cafeteria- és vásárlási kedvezmény-emeléssel. Így 5 százalék kedvezmény helyett 12 százalékot biztosít a munkatársainak, továbbá július 1-jétől a cafeteria jelenlegi összege a duplájára emelkedik, amennyiben a vállalat eléri az előre kitűzött gazdasági eredményeket.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!