Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sose hinnéd, hogy még Anne Hathawayt is bántották a súlya miatt

Nemrég a színésznő egy interjúban beszélt arról, milyen kritikákat kapott, mikor megkapta első szerepét.

Láthatóan Anne Hathaway-nek sosem voltak súlyproblémái, még első gyermeke születése után sem, mindannyian az gondolhatnánk, hogy soha nem kapott olyan bántó kritikákat a forgatások alatt, mint kolléganője, a Trónok harca sorozat sztárja Sophie Turner. Egy nemrég adott interjúból azonban kiderül, hogy még Anne-nek is beszóltak a producerek. 

Valószínűleg kevesen tudják, de Anne első szerepe, nem Mia volt a Neveletlen hercegnőből, hanem egy tv-sorozatban, a Get Real-ben kapott először lehetőséget arra, hogy megmutassa magát. Mikor megmondták a színésznőnek, hogy megkapta a szerepet, a producer finoman közölte vele, hogy fogynia kéne egy kicsit: „Gratulálunk, tiéd a szerep. Nem mondom, hogy kezdj el fogyni. Csak azt szeretném, ha nem híznál tovább.” Ez természetesen azt jelenti, hogy kezdj el fogyni” – mesélte Anne az Allure magazinnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anne Hathaway (@annehathaway) által megosztott bejegyzés,

Anne-t az utóbbi időben egyébként nem igazán izgatja a súlya, ezért akkor sem mondott nemet, mikor megkérték szedjen fel 10 kilót egy szerep kedvéért. Igaz, emiatt rengeteg kritikát kapott anno, de Anne ezt is stílusosan reagálta le az Instagramján. Egy edzős videót töltött fel, ami alá csak annyit írt, hogy bárki aki azt gondolja vagy mondja róla, hogy túl kövér, az igazából saját magáról beszél. Elég stílusos visszavágás, amivel a kritizálók sem tudtak mit kezdeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anne Hathaway (@annehathaway) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már?: 

via

Címlapfotó: Instagram 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!