9 szexi sajtos tészta jócskán túl a sima tejfölös verzión

Sajtos tésztát enni szinte mindig boldogság, még akkor is, ha csak tejfölünk van otthon meg némi reszelt sajtunk. Ha viszont picit több az időnk, és igényünk is van rá, hogy megvariáljuk az ízeket, válasszunk innen receptet!

Sajtos tészta a népnek! Egészen olcsón kihozható, attól függően, mit raksz még rá: lehet gombás, paradicsomos, pestós, rakott, túrós, húsos, spenótos, kérdés, hogy neked melyik sajtos tészta rabolja el a szíved...

 1. 1.

  Gombás-cukkinis lasagne

 2. 2.

  Ízekben gazdag pestós tészta

 3. 3.

  Pirított laskagombás mac&cheese

 4. 4.

  Zöldséges tészta csőben sütve

 5. 5.

  Spenótos-tejszínes rizstészta

 6. 6.

  Gombás carbonara

 7. 7.

  Olasz spenótos tésztatekercs (Rotolo di spinaci)

 8. 8.

  Paradicsomos-túrós lasagne

 9. 9.

  Spenótos tészta csirkével

Még több sajtos tészta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

A 6 legszebb nosztalgikus kávéház Budapesten, ha nem specialty kávé...

Izgalmas gasztrohelyek százaival tartjuk a lépést a világ fősodrával. Budapest romantikája és bája azonban a reformkori és századfordulós építészetében, ekkorról fennmaradt emlékeiben is rejlik. A leghangosabb sikert a New York Kávézó aratta, amelynek bejáratában olykor mind a mai napig sorok állnak, hogy az idelátogatók részesülhessenek az élményből. Lesd meg, mi melyik klasszik kávéházat ajánljuk a fővárosban, ha autentikus kávéra vágysz!

Nosalty

További cikkek