Meglepődsz, milyen színe van Ryan Gosling konyhájának

Biztosan nem ilyen konyhát képzelnénk el Ryan Gosling otthonába.

Ryan Gosling és felesége, Eva Mendes nagyon figyel arra, hogy a magánéletük teljesen zárt ajtók mögött maradjon. Éppen ezért Santa Barbarán található otthonukba sem engednek túl sok betekintést.

Meglepődsz, milyen színe van Ryan Gosling konyhájának

Szerencsénkre akadnak alkalmak, amikor egy kis morzsát elénk dobnak, és megosztanak pár intimebb képet vagy videót. Nemrégiben Eva Mendes tett közzé egy felvételt, melyen konyhájuk látható, és....rikító sárga színe van!

Első ránézésre úgy tűnik, a sztárpár otthona nem mindennapi, emellett az is kiderül a videóból, hogy odavannak a retró tárgyakért, melyek nagyon feldobják ezt a helyiséget.

Így már érthető, hogy Ryan Gosling miért szerette meg annyira a sütés-főzést. Biztosak vagyunk benne, sokkal hatékonyabban készül a speciális hummusza és a szuperfinom muffinja ebben a vidám színű konyhában.

Nektek hogy tetszik? 


Még több lakberendezés itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Borzongató musical a nyári hőségben: Rebecca a Szegedi Szabadtérin

Újabb nagyszabású, magával ragadó zenés előadást mutat be a Szegedi Szabadtéri Játékok. Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebeccája A Manderley-ház asszonyát, Daphne du Maurier bestsellerét álmodja musicalszínpadra. Béres Attila bemutatója azonban nemcsak a világhírű regény – vagy éppen a Hitchcock nevéhez fűződő filmfeldolgozás – rajongóinak tartogat izgalmas pillanatokat!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek