Tündéri tortákkal ünnepelte Rúzsa Magdi ikrei születésnapját

Nem akármilyen tortákkal ünnepelte hármasikrei második születésnapját Rúzsa Magdolna: a három tündéri, de különböző torta a gyerekek személyiségébe is bepillantást enged.

Rúzsa Magdi és férje, Vilmos 2017 óta házasok, kapcsolatukat pedig két évvel ezelőtt hármasikrek születése koronázta meg: Lujza, Keve és Zalán születésnapja alkalmából az énekesnő három különböző, nem hétköznapi tortával készült, melyek az ünnepeltek kedvenc játékait illetve személyiségét tükrözik: a marcipánfigurás torták névre szóltak, és míg az egyik kiskutyákat és babát, a másik markolót és teherautót, a harmadik pedig cuki marcipánzöldségeket ábrázolt. Persze a babazsúr és a lufik sem maradhattak el!

Vessetek Rúzsa Magdiék tortacsodáira egy pillantást!

Ha pedig kedvet kaptatok a tortasütéshez:

Forrásunk volt.

Címlapfotó: Facebook / Rúzsa Magdolna


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek