Így szerezhetsz több kedvezményt a Lidlben

Kiderült, hogy a Lidl sokkal előbb ad ajándékot, ha kevesebbért és ritkábban vásárolunk.

Aki ritkábban és kisebb összegért vásárol a Lidl applikációjával, az hamarabb juthat kedvezményhez, mint az, aki nagyobb összegeket hagy rendszeresen a kasszánál, derült ki a 24.hu cikkéből.

A Lidl Plus applikációban minden hónapban vannak olyan összeghatárok, melyeket elérve valamilyen extra kedvezményt kapunk. Egy vásárlónak feltűnt, hogy míg ő 50 ezer forint után kapja az első ajándékot, addig mások 40, 25 vagy 15 ezer forint után jutnak kuponhoz.

A nő arra jutott, hogy hogyha valaki általában keveset vásárol a láncnál, az kevesebbért is kaphat ajándékot, aki viszont többet költ, annak nagyobb összeget is kell elérnie, hogy megkapja az ingyenes terméket.

Az egyszerű logika azt diktálná, hogy azok kapnak több kedvezményt, akik rendszeresen és sokat költenek a diszkontláncnál, de a Lidl másképp gondolkodik.

A szerkesztőségünk két tagjánál is megnéztük, és hasonló következtetésre jutottunk.

A szerkesztőségünk tagja, aki rendszeresen vásárol a Lidlben
A szerkesztőségünk tagja, aki ritkábban és kevesebbért vásárol a Lidlben

Az áruházlánc azt közölte, hogy a kampányban szereplő összeghatárokat a korábbi vásárlási szokások alapján határozzák meg. Emiatt vannak eltérések a felhasználók között. Nagyobb költés után nagyobb értékű terméket és magasabb összegű számlavégi kedvezményt lehet megszerezni, ezzel honorálva a felhasználó hűségét. Viszont a szegmentálással annak is van lehetősége elérni a költési célokat, aki kevesebbet költ, és így ő is hozzájuthat ajándék termékhez vagy számlavégi kedvezményhez. Azt viszont fontos kiemelni, hogy minden egyes elért limithez más-más ajándék társul.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?