Timothée Chalamet lesz az új Willy Wonka, itt az első kép

Gene Wilder és Johnny Depp után Timothée Chalamet bújik a fiatal csokimágnás, Willy Wonka bőrébe. Most pedig megérkezett az első kép róla!

Az Instagramon osztott meg egy képet Timothée Chalamet magáról, mint Willy Wonka. A készülő film egyszerűen a Wonka címet fogja viselni, és a Roald Dahl író által megteremtett csokimágnás eredettörténetét meséli el, ezért is választották a fiatal amerikai színészt a karakter megformálására. Habár korábban már két film is készült a történetből (1971-ben Gene Wilder főszereplésével és 2005-ben Johnny Deppel), ez az első alkalom, hogy Charlie Bucket nem szerepel benne.

Timothée Chalamet lesz az új Willy Wonka, itt az első kép

A képeken már kosztümben láthatjuk Timothée-t, természetesen Willy Wonka védjegyének számító bordó bársony kabátjában és cilinderében, ami olyan, mintha csokoládéból készült volna – csak arra vár, hogy valaki beleharapjon.

A második fényképen közelről látható a keze, amint valószínűsíthetően Wonka varázslatos sétabotja felé nyúl, amely a szó szoros értelmében meglepetéseket rejt.

Képaláírásként pedig stílszerűen Willy Wonka egy híres idézetét választotta a színész.

A rajongókat nem hagyta hidegen a kép, de még olyan sztárok is lelkendezve kommenteltek alá, mint Kiernan Shipka és Rebel Wilson.

via GIPHY

A stáb jelenleg a Lyme Regis nevű kis faluban forgat Angliában a BBC információi szerint. A tervek szerint a filmet 2023 márciusában mutatják be. Reméljük, addig még láthatunk képeket a kulisszák mögül!

Forrásunk volt.


Ezeket is lesd meg!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.