5 tipp, amitől tényleg finom lesz a frissen párolt spenót

Köretként vagy főételek kiegészítőjeként is megállja helyét a párolt spenót: tavasztól-őszig nemcsak a mirelit, hanem a friss leveleket is párolhatjuk. Ahhoz, hogy a végeredmény tényleg ízes legyen, figyeljünk az alábbi dolgokra!

Annak ellenére, milyen egyszerű feladatnak tűnik a párolt spenót elkészítése, több ponton is hiba csúszhat az egyenletbe: mivel maguk a zöld levelek is gyengédek, és ízük is hasonlóan „sérülékeny”, érdemes tényleg odafigyelni, hogyan bánunk velük. Tartózkodjunk a nagyon agresszív módszerektől, hogy mind állagban, mind aromában tökéletes párolt spenótot kapjunk, ne csak vizes, íztelen leveleket.

Nézd meg galériánkban a tökéletes párolt spenót elkészítésének lépéseit!

Spenótos finomságok, ahol jól jönnek majd e tippek:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több hasznos konyhai tipp vár itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek