5 tipp, amitől tényleg finom lesz a frissen párolt spenót

Köretként vagy főételek kiegészítőjeként is megállja helyét a párolt spenót: tavasztól-őszig nemcsak a mirelit, hanem a friss leveleket is párolhatjuk. Ahhoz, hogy a végeredmény tényleg ízes legyen, figyeljünk az alábbi dolgokra!

Annak ellenére, milyen egyszerű feladatnak tűnik a párolt spenót elkészítése, több ponton is hiba csúszhat az egyenletbe: mivel maguk a zöld levelek is gyengédek, és ízük is hasonlóan „sérülékeny”, érdemes tényleg odafigyelni, hogyan bánunk velük. Tartózkodjunk a nagyon agresszív módszerektől, hogy mind állagban, mind aromában tökéletes párolt spenótot kapjunk, ne csak vizes, íztelen leveleket.

Nézd meg galériánkban a tökéletes párolt spenót elkészítésének lépéseit!

Spenótos finomságok, ahol jól jönnek majd e tippek:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több hasznos konyhai tipp vár itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 konyhai eszköz, melyet évente kell cserélned

A konyhai eszközöket nemcsak akkor kell cserélni, ha már ténylegesen elhasználódtak. Mivel rengeteg baktérium kerülhet rájuk, már az alapos tisztítás sem mindig segít rajtuk, ezért érdemes őket évente cserélni, mert az egészséged bánhatja. Mutatjuk, melyek ezek az eszközök!