A zöldségmosás sokaknak egy automatikus lépés a konyhai munka kezdetén (még akkor is, ha az adott termék csomagolt, látszatra tiszta vagy éppenséggel előmosott), mások inkább csak úgy ímmel-ámmal locsolgatják a csap alatt a répákat, céklákat. Az, hogy ki csinálja jól a zöldségmosást, cikkünk szempontjából lényegtelen – most inkább azokra az alapanyagokra fogunk fókuszálni, amelyek rejtett zugaikban zavaró mennyiségű koszt tárolnak, és még a legalaposabb fürdetés után is ragaszkodnak a homokszemekhez.
Nézd meg galériánkban, mely zöldségeket kell jó alaposan megmosni!
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További hasznos konyhai tippek várnak: