1 paradicsomkonzerv, 5 étel – Így ízesítsd szükség szerint

Paradicsomszószt megannyi ételnél használunk, amit szezontól függetlenül a legegyszerűbb jó minőségű konzervből készíteni. Az alábbi cikkből megtanulhatjuk, hogyan válhat 5 különböző fogás ugyanabból a konzervből.

A paradicsomszósz az olasz konyhától a mexikóiig megannyi ételben megjelenik, az ízes mártás kerülhet lepényekre, tésztákra, rakott ételekre, ízesíthet szószos ragukat is. Ha télen-nyáron ugyanúgy készítenénk ezeket a recepteket, használjunk jó minőségű, egész darabokat tartalmazó konzervet – ebből kiindulva, az alábbi ízesítésekkel létrehozhatjuk az aktuálisan kívánt paradicsomszószos finomságot. Nézzük, hogyan!

Nézd meg galériánkban a paradicsomszósz ízesítésének módjait, kattints a receptekért a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a hasznos konyhai tippeket is lesd meg:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek