1 paradicsomkonzerv, 5 étel – Így ízesítsd szükség szerint

Paradicsomszószt megannyi ételnél használunk, amit szezontól függetlenül a legegyszerűbb jó minőségű konzervből készíteni. Az alábbi cikkből megtanulhatjuk, hogyan válhat 5 különböző fogás ugyanabból a konzervből.

A paradicsomszósz az olasz konyhától a mexikóiig megannyi ételben megjelenik, az ízes mártás kerülhet lepényekre, tésztákra, rakott ételekre, ízesíthet szószos ragukat is. Ha télen-nyáron ugyanúgy készítenénk ezeket a recepteket, használjunk jó minőségű, egész darabokat tartalmazó konzervet – ebből kiindulva, az alábbi ízesítésekkel létrehozhatjuk az aktuálisan kívánt paradicsomszószos finomságot. Nézzük, hogyan!

Nézd meg galériánkban a paradicsomszósz ízesítésének módjait, kattints a receptekért a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a hasznos konyhai tippeket is lesd meg:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek