Bezár a Konyhafőnökből is ismert szakács étterme

A Rutin séfje egy videóban jelentette be: jelenlegi formájában nem folytatja tovább, a hétvégén bezárta éttermét.

Pallag Dávid, a 2016-os Konyhafőnök döntőse több mint tízéves pályafutása során Budapest belvárosától Saint Tropez-n át a Balatonig számos konyhán megfordult. Végül a járvány döntött helyette: az elbocsátások és étterembezárások idején feleségével, Pallag Fannival saját helyet nyitottak Budaörsön, 2020 decemberében.

Pallag Dávid étterme, a Rutin számos elismerést kapott, amióta megnyitott, többek között néhány évvel ezelőtt egy Michelin-ajánlást is bezsebelt. Bár úgy tűnt, nagyon jó irányba halad az étterem, nemrégiben Pallag Dávid úgy döntött, bezárja, a hírt pedig egy videóban jelentette be vendégkörének.:

A hétvégén bezártam a RUTIN-t. Nincs ezen mit szépíteni. Sok csalódás és rossz döntés vezetett el idáig. De nem adom fel!

„A következő hónapokat arra szánom, hogy megerősödve térjek vissza. Újra egy jókedvű szakács akarok lenni, és nem egy gasztroipari vállalkozó. Szeretnék egy új és erősebb koncepcióval visszatérni, aminek a fejlődéséről indítok egy videósorozatot is. Velem tartasz?" – írta videója alá.

A séf elmondta, hogy belefáradt és csalódott, hiszen teljesen másként képzelte el a Rutint. Rájött, hogy már nem élvezi azt, amit csinál, inkább egy vállalkozóvá vált, mint egy szerethető séffé.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

7 étterem isteni nyári főzeléke, a legjobb séfektől

Ha egy igazán jó étterem étlapján főzeléket láttok, szavazzatok neki bizalmat! Jó eséllyel pezsdítő élmény vár rátok: a séfek egyik izgalmas, új terepe a menzásnak elkönyvelt főzelékek felújítása, ha úgy tetszik, újragondolása. Így kerül szexin roppanós elem a sokat kárhoztatott paradicsomos káposztára, és így születik többféle textúrából összeállított krumplifőzelék. Most 7 éttermet ajánlunk, ahol csoda főzelékeket ehettek!

Nosalty

További cikkek