Bezár a Konyhafőnökből is ismert szakács étterme

A Rutin séfje egy videóban jelentette be: jelenlegi formájában nem folytatja tovább, a hétvégén bezárta éttermét.

Pallag Dávid, a 2016-os Konyhafőnök döntőse több mint tízéves pályafutása során Budapest belvárosától Saint Tropez-n át a Balatonig számos konyhán megfordult. Végül a járvány döntött helyette: az elbocsátások és étterembezárások idején feleségével, Pallag Fannival saját helyet nyitottak Budaörsön, 2020 decemberében.

Pallag Dávid étterme, a Rutin számos elismerést kapott, amióta megnyitott, többek között néhány évvel ezelőtt egy Michelin-ajánlást is bezsebelt. Bár úgy tűnt, nagyon jó irányba halad az étterem, nemrégiben Pallag Dávid úgy döntött, bezárja, a hírt pedig egy videóban jelentette be vendégkörének.:

A hétvégén bezártam a RUTIN-t. Nincs ezen mit szépíteni. Sok csalódás és rossz döntés vezetett el idáig. De nem adom fel!

„A következő hónapokat arra szánom, hogy megerősödve térjek vissza. Újra egy jókedvű szakács akarok lenni, és nem egy gasztroipari vállalkozó. Szeretnék egy új és erősebb koncepcióval visszatérni, aminek a fejlődéséről indítok egy videósorozatot is. Velem tartasz?" – írta videója alá.

A séf elmondta, hogy belefáradt és csalódott, hiszen teljesen másként képzelte el a Rutint. Rájött, hogy már nem élvezi azt, amit csinál, inkább egy vállalkozóvá vált, mint egy szerethető séffé.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Íme a nyár 5 klasszikus fogása cseppet sem klasszikusan készítve:...

Egy évszakot nemcsak az időjárása teszi jellegzetessé, hanem azok a klasszikus fogások is, amelyet e kijelölt három hónap alatt fogyasztunk. Szerencsére a nyár csak úgy dúskál a legzamatosabb alapanyagokban és a belőlük főzött, isteni receptúrákban is, amelyeket szeretünk újra és újra megfőzni. Készítsük el őket idén is, sőt, ha kedvünk tartja csavarjunk is egyet rajtuk.

Lakos Benedek

További cikkek

Top Receptek

Lila hagymás uborkasaláta télire

Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...