A teregetős trükk, mely nem olyan hasznos, mint azt sokan hiszik

Mostani Otthon Tippünkben eláruljuk, mi a megoldás, ha nincs elég hely a szárítódon a ruháidnak, bár sokak szerint érdemes átgondolni, tényleg beveted-e ezt a trükköt.

Talán számodra sem ismeretlen a szituáció, amikor szeretnéd kiteregetni a ruhákat, de egyszerűen nem fér rá a szárítóra minden darab. Szerencsére a TikTok egyik felhasználója rájött az igen csak egyszerű megoldásra.

A teregetős trükk, mely nem olyan hasznos, mint azt sokan hiszik

A teregetős trükk szerint kicsit máshogy kell a ruhákat felcsíptetni. Így:

@makelifesimpler_ Did you know about this space-saving hack? 🧺 #hacks #lifehacks #homehacks #learnontiktok #laundryhack #dryingrack ♬ Riptide x Hips Dont Lie - carneyval

Sokak szerint azonban nem biztos, hogy ez a leghatékonyabb megoldás.

A legtöbb hozzászóló szerint ugyanis ezzel a módszerrel a száradó ruhák között nincs elég hely, emiatt nehezebben száradnak, és könnyedén bepállhatnak.

Forrásunk volt.


Ezek a tippek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

A 6 legszebb nosztalgikus kávéház Budapesten, ha nem specialty kávé...

Izgalmas gasztrohelyek százaival tartjuk a lépést a világ fősodrával. Budapest romantikája és bája azonban a reformkori és századfordulós építészetében, ekkorról fennmaradt emlékeiben is rejlik. A leghangosabb sikert a New York Kávézó aratta, amelynek bejáratában olykor mind a mai napig sorok állnak, hogy az idelátogatók részesülhessenek az élményből. Lesd meg, mi melyik klasszik kávéházat ajánljuk a fővárosban, ha autentikus kávéra és süteményre vágysz!

Nosalty

További cikkek