A trükk, mellyel pár óra alatt megszáradnak a ruháid

Sajnos az őszi idő előrehaladtával mindenki egyre jobban érzékeli, hogy a vizes ruhák már nem száradnak meg egykönnyen, egy otthoni tipp segítségével azonban két óra alatt megszáríthatod beltéren a textíliákat.

Kicsi lakásban óriási fejtörést tud okozni, hogyan teregessünk télen. A ruhák lassan, akár napokig száradnak, a szárító sok helyet foglal, a textíliáktól befülled a helyiség, macerás megtalálni a legjobb megoldást. Egy leleményes TikTok-háziasszony nagyszerű ötlettel állt elő, amitől két óra alatt megszáradnak a vizes ruhák – fűtési időszakban.

A videó készítője a nedves ruhákat a radiátor mellé tolja. Ha éppen most mostunk lepedőt, akkor nyert ügyünk van, az ágyneműt ugyanis csak rá kell rakni a szárítóra és a radiátorra, ezzel egyfajta sátrat alkotva a ruhák fölött. A lepedő által megfogott meleg levegő által gyorsabban megszáradnak majd a ruhák, a trükk pedig tényleg csak ennyi, érdemes kipróbálni!

Forrásunk volt.


Ezek a tippek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

4 hely a Normafán, ahol jóllakhatunk...és nem csak rétessel!

A Normafa a budapestiek menekülőhelye. Ha sok már a betonból, zajból és dugóból, a Széll Kálmán térről tömegközlekedéssel mindösszesen 30-40 perc alatt felérhetünk oda, amiről Sisi hercegné elragadtatással így nyilatkozott: „Csodálom az embereket, miért mennek oly messze vidékre nyaralni, mikor e hegyek s az itteni kilátás kiállja a versenyt a legszebb világrészekkel.”

Nosalty

További cikkek