5 szer, amit önts a felmosóvízbe, ha szép padlót szeretnél

Többféle tisztítószert is használhatunk, de nem mindegy, hogy melyiket milyen padlófelületen alkalmazzuk. Otthon Tippünkben eláruljuk, mikor melyiket érdemes bevetni!

A legtöbben nem sokat foglalkoznak azzal, hogy mi kerül a felmosóvízbe, és ezzel sem hibáznak nagyot, mivel a legtöbb erre kitalált tisztítószer technikailag alkalmas arra, hogy megtisztítsuk vele a padlót. Ugyanakkor vannak olyan — a legtöbb háztartásban is megtalálható – anyagok, amelyek egy-egy padlófelületen különösen jól működnek.

Ez persze teljesen logikus, hiszen nem lehet ugyanaz az anyag tökéletes a csempére, mint a fapadlóra. De most nézzük meg, hogy az egyes padlótípusok mely anyagokért lesznek igazán hálásak. Nézzük, mikor mit kell öntenünk a felmosóvízbe!

Kattints a képre, és olvasd el, mit önthetsz a felmosóvízbe!

Forrásunk volt.


Ezek a tárolási praktikák is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!