Lerántotta a leplet a gyártó arról, hogy ennek a zselés kedvencnek melyik az alja, és melyik a teteje

A gyártó elárulta, pontosan hogyan is működik ez a finomság "hivatalosan" - az biztos, hogy meglepődsz majd, melyik az alja, és melyik a teteje!

Megvan ez az édesség, aminek a teteje gyümölcszselével van töltve, és bele van mártva csokoládéba? A piskótatallér hatalmas népszerűségnek örvendett gyerekkoromban, amit én speciel mindig osztálykirándulásra vittem magammal, mert anyukám akkor volt csak hajlandó nekem venni - de sokunk örömére még most is kapható.

Getty

A kiránduláson nálunk két dolog miatt folyt ezzel a sütivel kapcsolatban a vita:

Az egyik: mindenki szerint máshogy kell enni. Voltak, akik simán ,"normálisan", harapva fogyasztották, de akadtak olyanok (többek között én is), akik először a zselét harapták le róla, majd a végén a piskótát.

A másik kérdéses pont ez volt: melyik az alja és a teteje? Én eddig biztosan hazugságban éltem, ugyanis teljesen fordítva képzeltem el és tálaltam ezt a finomságot. Véleményem szerint ugyanis a csokis fele a sütemény teteje.

A Mirror cikkéből kiderült, hogy ezeknél a fajta zselés-csokis finomságoknál (mert nem csak nálunk létezik ilyesmi) a gyártó eredetileg a csokis részt szánta az aljának, a piskótát pedig a tetejének. Ahogy az várható volt, az internetezők teljesen ledöbbentek a megfejtésen, de végre tisztázódott ez a nagyon fontos kérdés!

(*Fontos megemlíteni, hogy ezt az Egyesült Királyságban kapható Jaffa cakes termékek forgalmazói állítják, így simán előfordulhat, hogy a magyar gyártók nem értenek egyet.)

Ti is azt hittétek, hogy a csokis rész a teteje?

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Címlapról ajánljuk