7+1 olasz fánk, ami beragyogja a farsangi szezont

Fánkot enni mennyország, úgyhogy a farsangi szezonban a fellegekben járunk. Összeszedtük a legklasszabb olasz csodákat, találd meg a kedvenced közülük!

Olaszország a fánkok birodalma, a dolci, vagyis az édességek édenkertje, a kilencedik porcukorfelhő nagyhatalma, ezért és sok más gasztronómiai csodájáért látogatom én is elég gyakran. Mindig találok egy újabb fánkcsodát, amit aztán hazaérkezésem után el kell készítenem a saját kis konyhámban. Így aztán évente egy-két új olasz fánkrecepttel gyarapíthatom a Nosalty tárházát. Ezek közül válogattam egy kis csokorral, amiből mindenki találhat ínyérevalót, jó fánkkeresgetést!

Kattints a kisképre, és nyílik a fánkgaléria!

Ugye megtaláltad köztük az idei favoritod?

Fotók és receptek: Bagdi Gréta

Olasz rózsafánk – a teljes receptet mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több szépség Grétitől:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek