Használd az epret izgalmasabban idén nyáron, mutatjuk, hogyan

Ismét elértük az évnek azon csodás szakát, amikor minden tele van eperrel: legyen a konyhánk is tömve vele, azonban használjuk a gyümölcsöt egy kicsit izgalmasabban, mint tavaly. Jöhetnek az ötletek?

Május-június tájékán szinte túlcsordulnak a piacok és zöldségesek standjai, az élelmiszerboltok polcai a boldogan piros kis eperrel. Hazavisszük kilószám a gyümölcsöt, majszolgatjuk porcukorral, tejföllel, tejszínhabbal vagy csak magában, süteménybe sütjük és…? És általában slussz – ennyi történik az eperrel. Pedig annyi minden másra is képes: ismerjük meg most új szerepekben is, és tanuljuk meg elkészíteni úgy, ahogy még sosem tettük korábban!

Nézd meg galériánkban az eper felhasználásának izgalmas módjait:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tavaszi, nyári ötlet a konyhádba:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...