Okos fánkozó lovagolta meg a Tide-mosószert faló tinik hülyeségét

Lassan a csapból is az folyik, hogy az amerikai tinik milyen hülyeséget találtak ki megint: folyékonymosószeres kapszulákat esznek. Van viszont, aki hasznot húzott ebből.

A fahéjchallenge után, (amikor is őrölt fahéjat kellett kanállal bekapni, és fulladás nélkül abszolválni a lenyelést) itt a Tidekapszula-kihívás, aminek során agyukat vesztett amerikai tinédzserek folyékonymosószeres párnácskákat rágnak szét nagy boldogan, hogy aztán eltorzult arccal köphessék ki, jobb esetben - ennyi. Hogy mi az értelme? 4 mp hírnév.

via GIPHY

Na mármost az emberiség gondolkodó fele és a szemfüles pizzéria- és sütizőtulajok meglovagolták a trendet, és a cég, valljuk be legintenzívebb ingyenreklám-hullámára felülve Tide-mosókapszula alakú és színű finomságokat kezdtek gyártani

"Ettől legalább nem kerül ambulanciára a gyerek"

felkiáltással.

NÉZZÉTEK ŐKET!

A következő fánkok egy észak-karolinai fánkozóból származnak, nevezetesen a Wake n Bake Donuts-ból, ahol tökéletesen leképezték a Tide-kapszulák mását:

Ez pedig ugyanaz pepitában - pizzaformájú, 100%-ig ehető mosószerkapszula a Vinnie's Pizzeriából, Brooklynból.

Ezeket olvastad már?

via metro, designtaxi

Címlapról ajánljuk

Így főzz a családnak elegáns karácsonyi menüt 10.000 forintból

Az idei évben mondhatni, eltolódtak a prioritások a karácsonnyal kapcsolatban: spórolni kell, visszafogni magunkat a nehéz gazdasági helyzetben. Ez nem feltétlenül egy rossz dolog, én személy szerint úgy vélem, hogy a korlátok mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Így született meg az alábbi olcsó karácsonyi menü is, amit kreatívan, mindössze 10.000 forintból főztem meg.

Lakos Benedek

További cikkek