Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ne egyél fahéjat merőkanállal!

A közösségi oldalak korában a legtöbben kaptunk már felkérést különböző internetes kihívásokra. A videóban szereplő hölgy valószínűleg nem vállal többet!

"Önts magadra egy vödör hideg vizet, tölts fel gyerekkori képeket, békaugrásban menj a boltba..." - a közösségi oldalakon terjedő kihívásokba sokan beszállnak. Pár éve az Egyesült Államokban terjedt a 'fahéjkihívás' (Cinnamon Challenge): a kifejezetten gonosz játék lényege az volt, hogy kanállal együnk őrölt fahéjat. Az amúgy kellemes aromájú, de lenyelve csípős, fojtó, por állagú fűszer nagy mennyiségben nem is veszélytelen. A kihívás minden bizonnyal legnagyobb vesztese, és egyben leghíresebb résztvevője a videóban látható hölgy.

A neve egyébként GloZell, és 2008 óta saját YouTube-csatornáján osztja meg interjúit, saját komédiáit, és úgy általában véleményét a világról.

A videó elején elmondja, hogy a rajongói lépten-nyomon azt kérdik tőle, hogy miért nem tudta még le a 'fahéjkihívást'. Mint mondja, egyáltalán nem akart benne részt venni, hiszen "mi a kihívás a fahéjban", hiszen ezt tesszük a sütinkbe és "mindenféle italokba". A nagy nyomásnak engedve azonban mégiscsak bevállalja - ami ezután jön, azt érdemes megfigyelni 1:03-tól. A következő két percben láthatjuk, hogy mi történik azzal, aki nem kis adag őrölt fahéjat gyömöszöl a szájába. Kicsit ijesztő, de egyben mulatságos, hogy egy felnőtt embernek ennyire nincs esze, és ennyire nem ismeri ennek az alapfűszernek a tulajdonságait. Mi azért nagyon reméljük, hogy nektek eszetekbe sem jutna megpróbálni!

Ez is érdekelhet!

A medve, aki hazatolt egy egész konténert vacsira!

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Ppalgaeyo
Ppalgaeyo Sat, 2016-02-27 14:46

Klasszikus :'D ! De GloZell egy humorista/parodista, tudta, hogy mit csinál, szándékosan túlzóak és ironikusak a videói!