Nyerj belépőt és találkozz sztárséfekkel a Gourmet Fesztiválon!

Nyerj belépőt a Gourmet Fesztiválra és vegyél részt Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf és Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövetének workshopján!

A Gourmet Fesztivál idén is összegyűjtötte Magyarország top éttermeit és a hazai csúcsgasztronómia legjobbjait, hogy a pünkösdi hosszúhétvégén (május 17-20.) különleges fogásokkal, finom borokkal és izgalmas programokkal örvendeztessék meg a közönséget. A főszerepet a gombóc, kaviár és a pezsgő kapja, a páratlan főételek, édességek mellett a borok, a kávé és a kávés ételkülönlegességek is fókuszba kerülnek.

Kiállítóként lesz jelen a fesztiválon a Nespresso is: a márka 24 kiváló minőségű kávéőrleményén kívül izgalmas kávékoktélokkal készülnek, így az ínyenc kávékedvelőknek kedvez Márkosi Balázs, a Nespresso hazai kávénagykövete a speciálisan az alkalomra megálmodott izgalmas kávékoktélokkal.

A Nespresso mindemellett két különleges workshoppal is jelentkezik az idei Gourmet Fesztiválon. Sárközi Ákos, a Borkonyha Michelin-csillagos séfje és Márkosi Balázs kávénagykövet szombaton tart közös workshopot, amelynek tematikája az ízek, textúrák köré épül, valamint bemutatják a szakértők azt is, hogyan jelenhet meg a kávé a tányéron. A rendezvényen izgalmas kóstolási játékokra is sor kerül majd, melyen keresztül megismerhetik a vendégek a kávés aromacsaládok fajtáit. Az illatoláson a kávékhoz illő egyedi fogásokon keresztül páratlan textúrákkal is találkoznak a kurzus résztvevői.

A vasárnapi workshop alkalmával az íz evolúciója, kávé és ételek harmóniája kerül terítékre Barna Ádám, a St. Andrea Wine & Gourmet Bar séfje és Márkosi Balázs segítségével. A résztvevőknek lehetőségük lesz végigkóstolni a kávé evolúcióját, valamint megismerni a kávé-ételpárosítások alapvető tudnivalóit, és felfedezhetik majd, hogy az egyes alapanyagok milyen típusú kávékkal harmonizálnak legjobban és miért. Barna Ádám séf a kávé egy vadonatúj oldalát is bemutatja, és bevezeti a résztvevőket a kávéval főzés-sütés rejtélyeibe, ismertetve a közönséggel, miként használhatjuk a kávét, mint alapanyagot a különböző ételek elkészítése során.

Játssz és Nyerj!

Ha szeretnél páros napi belépőt nyerni aGourmet Fesztivál szombati napjára és Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, valamint Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövetének workshopjára, olvasd el cikkünket és válaszolj az alábbi kérdésre! Ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésünkre, te lehetsz az a szerencsés, aki megnyeri a páros belépőt, és részt vehet a rendezvényen!

A játék időtartama:2018. május 14 - május 15.

Sorsolás: 2018. május 16. 10:00

Nyeremények:1 db páros Gourmet fesztivál belépőjegy a szombati napra és Sárközi Ákos és a Nespresso közös workshopjára

A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja aNoSalty.hu látogatói feltételeit.

Nyertes: Sinka Endre (Budapest) Gratulálunk!

A Gourmet Fesztiválról még több információt itt találsz!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...