7 szépséges növény, ami kis kaspóban is buján nő

A konténeres kertészkedés ideális megoldás azoknak, akik kis helyen, a teraszon vagy az erkélyen szeretnének zöldellő, virágzó növényeket nevelni. Most bemutatjuk azokat a könnyen gondozható növényfajtákat, amelyek különösen jól érzik magukat kaspókban és virágtartókban.

Nem véletlen, hogy a konténeres kertészkedés egyre népszerűbbé válik itthon is, hiszen ennek a módszernek a segítségével, akkor is gyönyörködhetünk a szebbnél szebb növényekben, ha csak korlátozott tér áll a rendelkezésünkre. Bár sok növény nevelhető különféle tároló edényben, ám akadnak olyan fajták, amelyek kifejezetten jól érzik magukat ebben a környezetben. Most tehát következzenek azok a fajták, amelyek pompásan mutatnak és bőségesen virágoznak ládákban, cserepekben vagy akár hordókban is.

Katt a galériára, hogy megtudd, mely növények tudnak szépen nőni a kis kaspókban is

Még több növényes tartalom:

7 növény, amely segít elűzni a legyeket az otthonodból

A legyek bosszantó és kártékony kis élőlények, amelyek megkeseríthetik a szabadban töltött időt. Ha nem szeretnél vegyszereket használni ellenük, akkor természetes módon is védekezhetsz, növényekkel. A cikkben szereplő növények finom illatukkal elűzik a kártevőket, bónuszként pedig kellemesebbé teszik a kertedet és otthonodat is.

Nosalty

Forrásunk volt.


Még több növényes érdekesség itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek