6 növény, ami annyira illatos, hogy elbódulsz, ha beleszagolsz

A kertben töltött idő élvezet, különösen akkor, ha illatos növények vesznek körül, hiszen ezek a virágok nemcsak szépségükkel és színeikkel varázsolnak el minket, hanem csodálatos illatukkal is. Mutatjuk a mi kedvenceinket.

A növényekkel tarkított kertben vagy teraszon töltött idő mindig különleges, hiszen a különböző színek, formák és illatok kavalkádja minden érzékszervünket megmozgatja. De még ennél is léleksimogatóbb, ha olyan növényekkel vesszük körül magunkat, amelyek illata betölti a levegőt, kellemes atmoszférát teremtve. Az alábbiakban többek között olyan szuper illatos virágokat mutatunk be neked, mint a gardénia, a szagosbükköny és a csokoládévirág.

Katt a galériára, hogy megtudd, mely növények tudják illattal megtölteni a kertedet!

Még több növényes tartalom:

7 növény, amely segít elűzni a legyeket az otthonodból

A legyek bosszantó és kártékony kis élőlények, amelyek megkeseríthetik a szabadban töltött időt. Ha nem szeretnél vegyszereket használni ellenük, akkor természetes módon is védekezhetsz, növényekkel. A cikkben szereplő növények finom illatukkal elűzik a kártevőket, bónuszként pedig kellemesebbé teszik a kertedet és otthonodat is.

Nosalty

Forrásunk volt.


Még több növényes érdekesség itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!