Rangos díjat kapott a Nosalty újító főzőműsora

A Nosalty és a Knorr közös projektje, az Élményfőzés két kategóriában is a dobogó második fokán végzett a szakmai megmérettetésen.

2021 utolsó kreatívos Best.net versenyén 113 pályaműből 2 elismeréssel is díjazták a Nosalty & Knorr közös projektjét, az Élményfőzés nevű online eseménysorozatot. A verseny célja, hogy megtalálja a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról.

Az Élményfőzés online eseményei során egyedül, barátokkal és a családdal főzhettetek velünk az ország minden pontjáról, erősítve az otthon főzés élményét és közösségépítő erejét.

Két ezüstérmet is kapott az Élményfőzés projekt (balról jobbra: Bencsik Brigitta, Huszár Dóra és Krankovics Béla)

A versenyen két kategóriában is döntős lett a kezdeményezés: Digitális esemény és Innovatív megoldások kategóriában is ezüst éremmel értékelte a szakmai zsűri a projektet.

Nagyon örülünk a díjaknak, de annak még inkább, hogy a jó hangulatú közös online élményfőzések által sikerült szombat estére összehozni egymással a családokat és a barátokat is. Az idei évre is tervezünk új eseményeket, tartsatok velünk!

nyilatkozta Krankovics Béla, lapigazgató.

A jövő élelmiszereit is népszerűsítettük!

Tavaly ősszel indítottuk el az Élményfőzést, melynek keretein belül saját otthonotokból főzhettetek velünk, minden héten más sztárral. A nem szokványos eseményeken a tematika is előremutató volt, a Knorr & WWF Future 50 Food koncepcióját követtük, ahol a jövő élelmiszerei kerültek fókuszba. Steiner Kristóffal tacot készítettünk feketetbabpürével és salsával, Fancsikai Eszter vegán hariráját mutatta meg nekünk, Sztarenki Dóra igazi olasz fortélyokat tanított a céklás rizottó elkészítéséhez, Gáspár Bea megismerkedett a hajdinás köles adta lehetőségekkel, Sass Dani pedig a legegyszerűbb brokkolikrémlevesből hozta ki a maximumot.

Címlapkép: kreativ.hu

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?