4 tipp, amitől hosszú ideig elél a nőnapra kapott ibolya/árvácska

Nyakunkon a nőnap, így érdemes már most felkészülni lélekben, miként kell majd az ajándékba kapott színpompás árvácskát/ibolyát megfelelően nevelgetni. Ha betartod az alábbi pár egyszerű tippünket, akkor biztosan a te virágaid is sokáig virulnak majd.

Az egyik legszebb ajándék, amit adhatunk vagy kaphatunk, egy virágzó cserepes növény. A színpompás virágok ugyanis többek között látványos belső dekorációként használhatók az otthonunkban. Ha te is szeretnéd, hogy az ajándékba kapott cserepes növény sokáig virágozzon, akkor az alábbi egyszerű irányelvek betartásával sokáig gyönyörködhetsz majd benne. Bár rengetegféle ibolya- és árvácskafajta létezik, szerencsére nagyon hasonlóképpen kell róluk gondoskodni. Mutatjuk is!

4 tipp, amitől hosszú ideig elél a nőnapra kapott ibolya/árvácska

Még több növényes érdekességről olvashatsz itt:

Forrásaink voltak.


Még több növényes érdekesség itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Gasztroenterológusok figyelmeztetése: ez az egyszerű reggeli szokás megváltoztathatja az 50...

Az idő múlásával sokan tapasztalják, hogy a szervezetük már nem reagál úgy, mint korábban. Az emésztés lelassulhat, a komfortérzet csökkenhet, és olyan panaszok jelenhetnek meg, amelyek fiatalabb korban ismeretlenek voltak. A gasztroenterológusok szerint ezek hátterében gyakran a bélrendszer állapota áll, amely az életkor előrehaladtával egyre nagyobb odafigyelést igényel.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...