Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nézd meg a megható Oscar-díjas kisfilmet egy apa és lánya kapcsolatáról

Egy csodás animációs film arról, milyen mély az apai szeretet.

Az Oscar-díjátadón hatalmasat robbant a Hair Love című rövid animációs film Matthew A. Cherry rendezésében, amely szívbemarkoló módon meséli el egy afroamerikai édesapa történetét arról, hogyan is birkózik meg a feladattal, hogy elkészítse kislánya haját. A rövidfilmecske annyira jól sikerült, hogy januárban megkapta az Oscar-díjat. Szárnyalása most tovább folytatódik, az HBO Max ugyanis nemrég bejelentette, hogy további 12 rész készül belőle. A folytatás a Young Love nevet kapta.

Amíg várunk a folytatásra, addig is nézzük meg a 7 perces eredeti változatot. Készülj fel, hogy tuti te is elérzékenyülsz majd!

A kisfilmet itt nézheted meg:

Matthew A. Cherry mindenképpen egy pozitív kicsengésű filmet álmodott meg, fókuszban a lányos apukákkal. A rendező hozzátette, hogy bár a kisfilm egy tipikusan fekete jelenséget állít a középpontba, elsősorban mégis arról szól, ahogy a szülők legtöbbje mindent megtenne a gyerekeiért. 

A rendező egyébként eredetileg a Kickstarter oldalon akart összegyűjteni 75 ezer dollárt alkotása megvalósításához, de végül ennél jóval többet, összesen 300 ezer dollárt kalapozott össze.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: YouTube 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!