Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nemzetközi Street Food Fesztivál készül az Andrássy úton

A világ ízei egy helyen. Ha vasárnap ellátogattok az Andrássy útra, a Bajcsytól az Operáig végigkóstolhatjátok a legjobb helyek legjobb fogásait. Ne hagyjátok ki az élményt!

17 ország gasztronómiája mutatkozik be az Andrássy úton hétvégén, a Nemzeti Vágtával és az autómentes nappal egy időben rendezett gasztrosétányon. A világ ízeit magyar séfek készítik el és mutatják be a látogatóknak, akik olasz piadinát, mexikói burritot, eredeti bosnyák lepényt és belga waffelt is kóstolhatnak. A nemzetközi street food kavalkád a Bajcsy-Zsilinszky úttól egészen az Operáig tart majd, ahol délelőtt 10:00 órától késő estig várják az érdeklődőket szombaton és vasárnap.

A kínálatból még...

Hollandia, Franciaország, Mexikó és Szerbia autentikus street food-jait is megkóstolhatja a közönség szeptember 15-én és 16-án az Andrássy úton. A Nemzetközi Street Food Fesztivál magyar séfek készítik el a világ népszerű street food-jait, így nápolyi stílusú pizza és az amerikai hamburger mellett kubai szendvics és izraeli humus is kapható majd.

Az eseményről itt tudhatsz meg többet!

...ezeket láttátok már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!