Mágikus mandalák organikus ételekből

Az ételek elkészítése a legjobb esetben kikapcsolódás és terápia. Egy holland lány ennél tovább ment: meditatív állapotban készít mandalákat, kizárólag bio alapanyagokból! 

Az Amszterdamban élő Wieteke Koolhof szenvedélye, hogy segítse és inspirálja az embereket. Hivatása is ehhez kapcsolódik: a holland lány szabadúszó öko-életmód-coach-ként és designerként dolgozik különböző projekteken, amelyek szerinte művészeti és tervezési háttérrel mindennapjainkat teszi boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá. Wieteke életvitele mára egyet jelent a tudatos táplálkozással, az organikus (bio) ételek termesztésével és gondozásával, és a fenntartható fejlődés hirdetésével. Elmondása szerint, így saját életmódja mára maga számára is több, mint inspirációs forrás.

A holland designer egyébként már régóta vonzódik a tiszta összetevőkhöz (bio alapanyagokhoz) és a geometrikus műalkotásokhoz, amiket aztán szerves élelmiszerek felhasználásával öntött mágikus mandala formákba.

A csupa természetes alapanyagokból készülő mandaláinak alapanyagait egyébként ő maga gondozza és termeli (ezzel is ösztökélve mindenkit a tiszta ételek fontosságára), műalkotásainak készítését pedig egy fantasztikus, meditatív utazásként éli meg.

Nézd meg a holland lány organikus ételekből készült mandaláit, amik téged is új energiákkal és életteli örömmel töltenek fel!

De mik azok a mandalák?

A "mandala" szó a szanszkrit nyelvből ered és szent vagy mágikus kört jelent. Energetizáló hatásúak, amelyek lendületet adnak és segítenek céljaid elérésében. Hangulatossá teszik a környezetet, gyógyító erejük van. Mindig új erőt nyerhetsz, ha ránézel.

(via design4awareness)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek