Mágikus mandalák organikus ételekből

Az ételek elkészítése a legjobb esetben kikapcsolódás és terápia. Egy holland lány ennél tovább ment: meditatív állapotban készít mandalákat, kizárólag bio alapanyagokból! 

Az Amszterdamban élő Wieteke Koolhof szenvedélye, hogy segítse és inspirálja az embereket. Hivatása is ehhez kapcsolódik: a holland lány szabadúszó öko-életmód-coach-ként és designerként dolgozik különböző projekteken, amelyek szerinte művészeti és tervezési háttérrel mindennapjainkat teszi boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá. Wieteke életvitele mára egyet jelent a tudatos táplálkozással, az organikus (bio) ételek termesztésével és gondozásával, és a fenntartható fejlődés hirdetésével. Elmondása szerint, így saját életmódja mára maga számára is több, mint inspirációs forrás.

A holland designer egyébként már régóta vonzódik a tiszta összetevőkhöz (bio alapanyagokhoz) és a geometrikus műalkotásokhoz, amiket aztán szerves élelmiszerek felhasználásával öntött mágikus mandala formákba.

A csupa természetes alapanyagokból készülő mandaláinak alapanyagait egyébként ő maga gondozza és termeli (ezzel is ösztökélve mindenkit a tiszta ételek fontosságára), műalkotásainak készítését pedig egy fantasztikus, meditatív utazásként éli meg.

Nézd meg a holland lány organikus ételekből készült mandaláit, amik téged is új energiákkal és életteli örömmel töltenek fel!

De mik azok a mandalák?

A "mandala" szó a szanszkrit nyelvből ered és szent vagy mágikus kört jelent. Energetizáló hatásúak, amelyek lendületet adnak és segítenek céljaid elérésében. Hangulatossá teszik a környezetet, gyógyító erejük van. Mindig új erőt nyerhetsz, ha ránézel.

(via design4awareness)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?