Mágikus mandalák organikus ételekből

Az ételek elkészítése a legjobb esetben kikapcsolódás és terápia. Egy holland lány ennél tovább ment: meditatív állapotban készít mandalákat, kizárólag bio alapanyagokból! 

Az Amszterdamban élő Wieteke Koolhof szenvedélye, hogy segítse és inspirálja az embereket. Hivatása is ehhez kapcsolódik: a holland lány szabadúszó öko-életmód-coach-ként és designerként dolgozik különböző projekteken, amelyek szerinte művészeti és tervezési háttérrel mindennapjainkat teszi boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá. Wieteke életvitele mára egyet jelent a tudatos táplálkozással, az organikus (bio) ételek termesztésével és gondozásával, és a fenntartható fejlődés hirdetésével. Elmondása szerint, így saját életmódja mára maga számára is több, mint inspirációs forrás.

A holland designer egyébként már régóta vonzódik a tiszta összetevőkhöz (bio alapanyagokhoz) és a geometrikus műalkotásokhoz, amiket aztán szerves élelmiszerek felhasználásával öntött mágikus mandala formákba.

A csupa természetes alapanyagokból készülő mandaláinak alapanyagait egyébként ő maga gondozza és termeli (ezzel is ösztökélve mindenkit a tiszta ételek fontosságára), műalkotásainak készítését pedig egy fantasztikus, meditatív utazásként éli meg.

Nézd meg a holland lány organikus ételekből készült mandaláit, amik téged is új energiákkal és életteli örömmel töltenek fel!

De mik azok a mandalák?

A "mandala" szó a szanszkrit nyelvből ered és szent vagy mágikus kört jelent. Energetizáló hatásúak, amelyek lendületet adnak és segítenek céljaid elérésében. Hangulatossá teszik a környezetet, gyógyító erejük van. Mindig új erőt nyerhetsz, ha ránézel.

(via design4awareness)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.