Nem sok 63 éves nagyi néz így ki fürdőruhában

Ez a nagyi a két lábon járó bizonyíték arra, hogy a kor nem több egy számnál.

A most 63 éves Lesley Maxwell nem volt mindig ilyen fitt mint most, hiszen 48 éves korában kezdett csak el igazán foglalkozni az egészséges táplálkozással és az edzésekkel. Megszerezte a személyi edző képesítést, azóta pedig folyamatosan a testén dolgozik. Sikerességéről30 díj is tanúskodik, illetve rengeteg edzős videó is, amin kezdőknek mutat gyakorlatokat. „Én azt mondom, ne várjatok! Szerintem minden nő szeretne a legjobb formájában lenni.”

https://www.instagram.com/p/B0neipNjv1g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Lesley természetesen az Instán is jelen van, ahol már több mint 20 ezren követik napról napra a legújabb posztjait. A nagymama nem szégyenlősködik, bátran megmutatja magát passzentos edzőcuccokban vagy éppen egy bikiniben.

https://www.instagram.com/p/B232vURjM48/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

A nőnek egyébként már 3 unokája van, akikkel biztosak vagyunk benne, hogy nem okoz gondot játszani, hiszen hihetetlen fizikuma van. Azért egy enyhe kritikát is megfogalmaznánk vele kapcsolatban, hiszen bár szuper, hogy ennyire odafigyel magára, azért kicsit erős az Insta profilja, amit az is bizonyít, hogy nemrég a képmegosztó oldal leszedette pár képét, mert túl szexire sikerült.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Instagram

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.