Nem gondoltuk volna, hogy Chrissy Teigen bevállalja ezt a műtétet

Kisebb melleket szeretne a modell, és ezért a koronavírus idején is képes kés alá feküdni.

A gyönyörűséges modell, Chrissy Teigen még 20 éves korábban csináltatta meg a melleit. A sztár elmondta, hogy igazából a méretén nem változtatott, csak amolyan rekonstrukciót végeztek rajta. Kicsit kitöltették itt-ott, hogy arányosabb és formásabb legyen. Azonban most, hogy már szült két gyereket, megválna az implantátumtól.

„Ez leginkább egy olyan fürdőruhás dolog volt. Azt gondoltam, ha pózolni fogok, és a hátamra fekszem, akkor legyenek már peckesek! De aztán babáid születnek, a melleid tele lesznek tejjel és aztán kilapulnak, szóval most cseszhetem” – nyilatkozta korábban.

Sokáig félt a műtét kockázatától, de úgy tűnik, most mégis rászánta magát. A hírt az Instagramján jelentette be egy meztelen képpel.

„Posztoltam magam a Twitteren, hogy tesztelnek covidra, mert nemsokára lesz egy műtétem. Érthető módon egy csomó ember erre kíváncsi lett (és mindenbe beleüti az orrát!), úgyhogy inkább elmondom itt: kivetettem az implantátumaimat! Szuperül elvoltam sok évig, de most már elég volt. Jó lesz, hogy megint a saját méretemben hordhatok ruhákat, nem pedig két mérettel nagyobban! Nem nagy ügy! Úgyhogy ne aggódjatok miattam! Minden rendben. Ezután is lesz mellem, de most már színtisztán csak zsírból. Merthogy egy cici egyébként is az. Egy egyszerű, de nagyszerű zsírzacskó.”

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ne tedd a nyers krumplit a hűtőbe: kampány indul az...

Valószínűleg volt már olyan, hogy elgondolkodtunk a boltban, vajon biztonságos-e az étel, amit veszünk, miből van a csomagolása, honnan származik, vagy hogy mit jelentenek az E-számok a címkéjén. A bizonytalanságnak vége, van ugyanis egy honlap, ahol mindenre választ találunk.

Nosalty

További cikkek