Itt egy újabb fokhagymahámozási módszer, ami annyira nagyszerű, hogy megőrülünk

Fokhagymát pucolni nem mindenki szeret, a fémtálban rázós módszer után azonban itt egy újabb megoldás arra, hogyan pucold le a kis gerezdeket. 

A Twitteren tette közzé nemrégiben valaki azt a rövid videót, amelyen a fokhagymapucolás egyik újabb, varázslatos metódusát láthatjuk. A videót két nap alatt több, mint 16 millióan látták, és még az olyan amerikai hírességek is kiakadtak az egyszerű de nagyszerű trükkön, mint a szupermodell Chrissy Teigen.

https://twitter.com/VPestilenZ/status/1140437217619390465?ref_src=twsrc%5Etfw

A trükk első körben abban rejlik, hogy a kést a gerezd egyik, alsó szélébe kell szúrni és onnan kiemelni. A fokhagymát valószínűleg az egyik gerezd mentén először be kell vágni, ha pedig tényleg sikeres az eljárás, akkor a fokhagymapucolás mostantól kezdve milliószor egyszerűbb lesz, mint gondolnánk.

via GIPHY

Próbáljátok ki! Nektek sikerült?

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

via insider

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?