Nekik már sose lesz ennél rosszabb szülinapjuk

Gondoltál már arra, ahogy az egy napig készülő, habos, feldíszített, lobogó gyertyás csodatortát, amit éppen az ünnepelt felé viszel remegő kézzel, elejted? Na nekik sikerült.

Egy habos-babos torta, amit teljes lelkesedéseddel készítettél a gyermekednek, férjednek, anyudnak, barátodnak, és éppen a kezedben egyensúlyozva haladsz az ünnepelt felé, amikor elbotlasz, és kész. Annyi. Vagy mondjuk egy roppant vicces gyerekrokon belenyomja a szülinapos fiad fejét a tortába. De lehet úgyis, hogy te vagy az elszenvedő fél és az, aki a végén állig tortás. Tök mindegy igaziból, mert nem lehet nem röhögni. Bocsánat minden tortakészítőtől és síró gyerektől előre is :(((

Még egy vicces:

Sose süss gnocchit olajban - kivéve, ha röhögsz akarsz!

És néhány tortarecept a végére:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.