Építs impozánsan emeletes palacsintatortát, mutatjuk, hogyan

Kisütni egy halom palacsintát, majd tortát varázsolni ebből a halomból: nagyon jól hangzik, talán még egyszerűen is, azonban a palacsintatortának bizony megvannak a buktatói. Kerüljük el őket a Napi Tipp segítségével!

Miután nagyon hosszú időt töltöttünk a tűzhely mellett, a serpenyő társaságában, maga a palacsintatorta elkészítése már gyerekjátéknak tűnhet. Csak megkenjük őket, és egymásra pakoljuk: egyszerű, nem? Nos, alapvetően nem bonyolult, azonban választanunk kell, hogy egy átlagos, elfogadható, kicsit ferde, kicsit púpos palacsintatortát, vagy egy impozánsan szimmetrikus, büszke tartású és tökéletesen töltöttet szeretnénk? Ha a választásunk az utóbbira esik, érdemes továbbolvasnunk.

Lesd meg a palacsintatorta készítésének trükkjeit a galériában:

Ha az elmélet már megvan, jöhet a gyakorlat:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai segítséget nyújtunk:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...