Építs impozánsan emeletes palacsintatortát, mutatjuk, hogyan

Kisütni egy halom palacsintát, majd tortát varázsolni ebből a halomból: nagyon jól hangzik, talán még egyszerűen is, azonban a palacsintatortának bizony megvannak a buktatói. Kerüljük el őket a Napi Tipp segítségével!

Miután nagyon hosszú időt töltöttünk a tűzhely mellett, a serpenyő társaságában, maga a palacsintatorta elkészítése már gyerekjátéknak tűnhet. Csak megkenjük őket, és egymásra pakoljuk: egyszerű, nem? Nos, alapvetően nem bonyolult, azonban választanunk kell, hogy egy átlagos, elfogadható, kicsit ferde, kicsit púpos palacsintatortát, vagy egy impozánsan szimmetrikus, büszke tartású és tökéletesen töltöttet szeretnénk? Ha a választásunk az utóbbira esik, érdemes továbbolvasnunk.

Lesd meg a palacsintatorta készítésének trükkjeit a galériában:

Ha az elmélet már megvan, jöhet a gyakorlat:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai segítséget nyújtunk:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...