Nagy változás jöhet az Aldiban, aminek néhányan nem fognak örülni

Fizetőssé tehet egy sokak által használt dolgot a német diszkontáruházlánc.

Hamarosan fizetőssé válhat az Aldiban a kis zöldséges-gyümölcsös műanyagzacskó - írja a német Süddeutsche Zeitungra a G7. A bevezetés dátuma egyelőre még kétséges.

A műanyagzacskókért egyelőre 1 eurocentet kérne az áruházlánc. A jelképes, kb. 3 forintos összegre a német Aldinál azt mondták, hogy környezetvédelmi okok miatt van rá szükség.Németországban tavaly több mint 3 milliárd kisméretű, jellemzően átlátszó, vékony zacskót használtak a vásárlók. A nagyobb szatyrokból már kevesebbet használnak, mióta azért is fizetni kell, nem is keveset.

Az Aldi Magyarországon is tett már lépéseket azért, hogy kevesebb egyszer használatos műanyag legyen a boltjaikban. Nem is olyan régen például a vásárlókkal szavaztatták meg,hogy fedéllel, vagy fedél nélkül akarják-e megvásárolni az Aldi saját márkás termékeit.

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

5 élelmiszer, ami rontja a rosacea tüneteit

A rosacea egy nagyon kellemetlen bőrbetegség, ami a zavaró fizikai tünetek miatt nemcsak a mindennapjainkra nyomhatja rá a bélyegét, hanem az önértékelésünkre is. Sajnos teljesen megszüntetni nem tudjuk, ám egyes életmódbeli változtatásokkal nagyon sokat enyhíthetünk rajta.

Nosalty

További cikkek