Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Végre! Az Aldi leszámol egy tök felesleges dologgal

A vásárlók dönthették el, hogy fedéllel, vagy fedél nélkül árulják-e a továbbiakban az Aldi saját márkás tejtermékeit. 

Néhány hete számoltunk be róla, hogy az Aldi csökkenti a műanyag csomagolóanyagok felhasználását üzleteiben. Ennek folyományaként egy szavazást indítottak április másodikán a bolt Facebook-oldalán, arra kérve a vásárlókat, hogy döntsenek: fedéllel, vagy fedél nélkül akarják-e ezentúl megvásárolni a bolt saját márkás termékeit. Több mint 3600-an adták le a voksukat.

A vásárlók döntése alapján hamarosan az Aldi minden saját márkás tejtermékről lekerül a műanyag fedél. Az áruházláncnál azt írják, hogy az átállás egy hosszabb folyamat lesz. 

A kommentelők örültek az áruház lépésének. Volt, aki további ötleteket is adott a műanyaghasználat csökkentésére. Sokan látnák például a nylonzacskókat a bolton kívül vagy örülnének visszaváltható üveges tejnek.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Csaba1234
Csaba1234 Wed, 2019-06-12 10:22

Az a vékony fém fólia többször ki szakadt már a szatyorban, mire haza vittem a tejfeles poharakat. Majd megtapasztalják, hogy milyen az, amikor minden úszik a fehér trutyiban. Nem véletlenül találták ki a fedőt. A gyár önköltsége csökken, több tejfel fogy, mert a kiömlöttet pótolni kell, és a vevő is boldog, hogy áldozatot hozhatott a Föld nevű bolygóért...