Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mutatjuk, miért menők a fából készült konyhák

Ha megnézed a következő fotókat, más szemmel nézel majd a fára. 
A fa igazán időtálló, ráadásul, ha kicsit itt-ott megkarcolódik vagy elkezd kopni, akkor egy könnyed csiszolással majd újralakkozással, festéssel megoldható a probléma. Nézzünk pár fából készült konyhabútort, amik a 2020-as trendeknek is megfelelnek. 
 

Modern, letisztult

 
Ha nem túl nagy helyiség áll rendelkezésre egy konyha kialakításához, akkor se keseredjünk el. Még egy kisebb helyen is tudunk igazán esztétikus konyhát kialakítani, ha pedig fából szeretnénk megcsináltatni a bútorokat, ez a megoldás szuper lehet kiindulópontként. 
 
 

 

Tengerparti stílus

 
Mert a fának minden jól áll, de ami igazán, az a tengerparti stílus. Aki szereti a hanyag eleganciát, imádni fogja ezt a megoldást: 
 
 

 

Elegancia felső foka

 
Aki ad az esztétikumra és a kényelemre is, annak tökéletes választás lesz ez az egyszerre klasszikus és mégis modern fa konyhabútor. 
 
 
 

Konzervatív formák helyett valami fiatalos, egyedi?

 
A fa nagyon sok oldalú, nemcsak egy tradicionális, hanem egy modern, fiatal, új hullámú konyha is kialakítható belőle, csak egy kis fantázia kérdése az egész. 
 
 
 
 

Fa mindenhol!

 
Aki nagyon szereti a fát, és a konyhájának minden egyes szegletét ezzel az anyaggal képzeli el, akkor ez az inspirációs ötlet jól fog jönni: 
 
 
 

Fa-fehér kombináció

 
A fehér nemcsak a feketével, de a fával is remekül funkcionál. Hogy mennyire? És hogy lehet játszani az anyagokkal? Íme egy szuper példa: 
 
 
 

A nyitott, légies terek híveinek

 
Ha kevésbé kedveljük a zárt polcrendszereket, akkor fával igazán nagyon alkothatunk. Az eredmény pedig minden esetben telitalálat: légies, világos, nyitott és modern konyha. 
 
 
Ez a következő két konyha pedig tökéletes példa arra, hogy a fa apró konyhákban sem nehezíti vagy veszi el a „levegőt” a tértől. Kis konyhákban épp úgy funkcionál, mint a nagyobbakban. Ráadásul a fehér mellett a tengerkék, a fekete és a föld színek is jól állnak a fából készült konyhaszekrényeknek
 
 

Ez is érdekelhet: 

via elledecor

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!