Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

4 olyan vibráló konyhaszekrényszín, amiről nem is gondoltad volna, hogy istenien mutat

Ki mondta, hogy a konyhaszekrény csak fehér vagy fa színű lehet? Ne állj meg a megszokottnál, gondold tovább, és variálj erős, élénk színekkel, mert isteni tud lenni!

Ne félj a színektől - ha a ruháidon nem is mered viselni őket, juss konszenzusra, állapodj meg a konyhabútornál, és válassz valami brutál élénk színt, hogy mindenki kedvenc helyisége váljon belőle, ahol még mosogatni is élmény lesz.

Lehet hagyományos, régimódi, modern, franciás vagy toszkán, skandináv vagy erdélyi, egy szuper piros vagy sárga ízléses körítéssel tökéletes lehet. Mutatjuk a meglepő(en zseniális) választásokat:

S Á R G A

Az igazi napszín, ami a megfelelő árnyalatban és kiegészítőkkel, falszínnel kombinálva egyenlő a felhőtlenül jó hangulatú konyhával. Hófehérrel, modern környezetben például így mutat:

Az ipari szürke homogén lakásban pedig szinte elengedhetetlen egy pici sárga folt - ez lehet akár egy régebbi komód is, átfestve.

K É K

A kék színért nem nagyon kell kortesbeszédet tartani, gyakorlatilag mindenki szereti, megnyugtató, kellemes, a tengert idézi, szóval egyértelmű, hogy a konyhában is imádnivaló. Miért hanyagoltuk eddig? Elegáns változatban, tengerészkék árnyalatban, arannyal kombinálva például így mutat:

Itt pedig a kék bohókás, fiatalos megoldását láthatjuk - szinte mindenhol jelen van, a falon és a bútoron is, a pirosas kiegészítők, a fém csövek, a sötét székek és a kockás csempe viszont ellensúlyozzák.

Z Ö L D

Lehet sötét, mérges, élénk, pasztell, alma, teljesen más hangulatot érsz el vele - válaszd ki, melyik tetszik, mutatjuk az előkelő változatot arannyal kombinálva:

És egy erősebb árnyalat, ami elképesztően jól néz ki, annak ellenére, hogy harsány: fehér csempe, arany csapok és fogantyúk ellensúlyként.

P I R O S

A legerősebb, és talán a legmegosztóbb szín mind közül - a konyhában, de ruházaton is. Vagy imádjuk, vagy utáljuk, átmenet nem nagyon van. Olyan életerőt sugároz, hogy a fal adja a másikat. Viszont csínján bánjunk vele, mert tud nagyon ízléstelen is lenni. 

Kétféle piros konyha, egy modern és egy vidéki hangulatú - egészen vibráló, élénk színek, melyekhez a növények zöldje kifejezetten passzol. Mondjuk mihez nem?

Ezt ugye láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

6 lépés, és neked is igazi toszkán hangulatú konyhád lesz

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!